CONSULTORIES VIRTUALS

QUÈ ÉS UNA CONSULTORIA VIRTUAL?
Una consultoria serveix per plantejar una dificultat emocional (o diverses) amb la qual us esteu trobant, ja sigui en la criança del vostre infant com a nivell personal vostre. És en format virtual, normalment des de la plataforma Google Meet.

DOS MODALITATS DE CONSULTORIA
– Consultoria Familiar:
En una consultoria familiar parlem amb la mare, el pare o amb els dos, sobre una dificultat emocional referent a la criança dels seus infants, pot ser en referència a una dificultat concreta o una avaluació general de la dinàmica familiar. Donem eines referents a com acompanyar les emocions intenses de l’infant, límits, rutines, autonomia, autoestima…
– Consultoria de Treball Personal: Aquesta modalitat va dirigida a tota aquella persona (pare, mare o no) que vulgui fer un treball personal d’autoconeixement. Durant la sessió donarem eines de gestió emocional, per resoldre dificultats i conflictes presents i passats, farem treball d’objectius vitals…

COM FUNCIONA LA SESSIÓ?
Abans de la sessió rebeu un formulari via email en el qual us demanem algunes dades informatives, en el cas de les Consultories Familiars: principalment l’arbre familiar, edat i curs de l’infant i motiu principal de consulta. Per a les Consultories Individuals aquest formulari farà referència a la situació personal, laboral i familiar de la persona, i les principals dificultats i motivacions per fer la Consultoria.

Es tracta d’un formulari opcional però molt recomanat, ja que, d’aquesta manera, quan ens connectem a la sessió ja no partim de zero. Durant la sessió farem preguntes i m’anireu explicant la situació detalladament. A partir de tot això us anirem donant eines que pugueu aplicar en la família (canvis de rutina, propostes de diàlegs o respostes, eines de joc, modificacions de dinàmiques…) o a nivell individual.

QUI FA LA SESSIÓ?
Les consultories les fa Clara Mas Bassas, directora de La Nau Espacial, psicòloga especialista en gestió i acompanyament emocional.

SON SESSIONS REGULARS?
No, es fan sessions durant una setmana al mes, així doncs, no totes les setmanes es fan consultories. Es tracta d’un servei puntual, si bé és cert que podeu demanar cita cada mes o els mesos que us interessi.

Durant la setmana disponible hi ha sessions en:
– Dimarts / Dimecres / Dijous
– 10h / 11.30h / 15h / 16.30h / 18h

COM DEMANO CITA?
Clicant al botó verd de la pàgina se’t redireccionarà a la pàgina de reserves ‘YouCanBookMe’ des de la qual podràs sol·licitar dia i hora.

QUÈ PASSA QUAN RESERVO?
QUAN I COM ES REALITZA EL PAGAMENT?
Un cop feta la reserva rebreu un correu automàtic de confirmació de la Plataforma YouCanBookMe i, posteriorment en un màxim de 48h, un correu de La Nau Espacial amb la següent informació:
– La confirmació de la sessió
– Les instruccions de pagament (via Bizum o per Transferència bancària) que cal realitzar prèviament a la sessió (mínim 24h abans).
– L’enllaç perquè ompliu el formulari informatiu

Durada: 60 minuts
Tarifa: 65€/sessió (iva incl.)
Plataforma: Google Meet
Possibilitats horàries: Dimarts, dimecres o dijous / a les 10h, 11.30h, 15h, 16.30h o 18h (una setmana d’agenda oberta al mes. Si no trobes alguna de les opcions és que ja està reservada)
Formes de pagament: Via Bizum o Transfe. bancària (prèviament a la sessió)
PROPERES DATES DISPONIBLES:
– Novembre: 8 / 9 / 10 // 23 / 24
– Desembre: 13 / 14 / 15

RESERVA LA TEVA CONSULTORIA AQUÍ