CONSULTORIES familiars virtuals

QUÈ ÉS UNA CONSULTORIA VIRTUAL?
Una consultoria serveix per plantejar una dificultat emocional (o diverses) amb la qual us esteu trobant en la criança del vostre o vostres infants. És en format virtual, habitualment des de la plataforma Google Meet.

En una consultoria familiar parlem amb la mare, el pare o amb els dos, sobre una dificultat emocional referent a la criança dels seus infants, pot ser en referència a una dificultat concreta o una avaluació general de la dinàmica familiar. Donem eines referents a com acompanyar les emocions intenses de l’infant, límits, rutines, autonomia, autoestima…

COM FUNCIONA LA SESSIÓ?
Abans de la sessió rebeu un formulari via email en el qual us demanem algunes dades informatives, en el cas de les Consultories Familiars: principalment l’arbre familiar, edat i curs de l’infant i motiu principal de consulta.

Es tracta d’un formulari opcional però molt recomanat, ja que, d’aquesta manera, quan ens connectem a la sessió ja no partim de zero. Durant la sessió farem preguntes i m’anireu explicant la situació més detalladament.

A partir de tot això us anirem donant eines que pugueu aplicar en la família (canvis de rutina, propostes de diàlegs o respostes, eines de joc, modificacions de dinàmiques…) o a nivell individual.

QUI FA LA SESSIÓ?
Les consultories les fa Clara Mas Bassas, directora de La Nau Espacial i psicòloga especialista en gestió i acompanyament emocional.

MODALITATS DE CONSULTORIA


– CONSULTORIA d’1H: Durant una hora parlem de l’estructura familiar, de les rutines, dels límits, de com redireccionar comportaments o situacions que no estan facilitant la convivència o la criança. Podeu plantejar una problemàtica puntual concreta o bé més general i n’extraiem recursos i eines perquè poseu fil a l’agulla a la situació.
· Durada: 1h
· Tarifa: 55€

· Plataforma: Google Meet


– CONSULTORIA de 30MIN: Aquesta modalitat serveix per resoldre un dubte concret o fer una consulta que consideris que pot resoldre amb 30 minuts, o bé, si t’interessa seguiment i sents que és el temps adient.
· Durada: 30min
· Tarifa: 35€

· Plataforma: Google Meet

SON SESSIONS REGULARS?
Es tracta d’un servei puntual, si bé és cert que podeu demanar cita de manera regular.

EN QUINS HORARIS HI HA SESSIONS?
– Dimarts i dijous:
10h / 11.30h / 13h / 14.30h / 16h / 17.30h
– Dimecres i divendres:
10h / 11.30h / 13h

COM DEMANO CITA?
Clicant al botó verd de la pàgina se’t redireccionarà a la pàgina de reserves ‘YouCanBookMe’ des de la qual podràs sol·licitar dia i hora.

QUÈ PASSA QUAN RESERVO?
QUAN I COM ES REALITZA EL PAGAMENT?
Un cop feta la reserva rebreu un correu automàtic de confirmació de la Plataforma YouCanBookMe i, posteriorment en un màxim de 48h, un correu de La Nau Espacial amb la següent informació:
– La confirmació de la sessió
– Les instruccions de pagament (via Bizum o per Transferència bancària) que cal realitzar prèviament a la sessió (mínim 24h abans).
– L’enllaç perquè ompliu el formulari informatiu
– L’enllaç per connectar-vos a la sessió

PUC REGALAR UNA SESSIÓ A UNA FAMÍLIA?
Sí! Escriu-nos a hola.lanauespacial@gmail.com dient-nos quina de les modalitats vols regalar una sessió (o una combinació de sessions o pack) i el nom de les persones a qui vols regalar-la. Et passarem les instruccions de pagament i, tot seguit, t’enviarem un VAL DE REGAL PERSONALITZAT perquè puguis regalar-lo a qui destigis.

Si tens qualsevol dubte, escriu-nos!