PROJECTES EDITORIALS

NOVETAT!!


“HO VULL ARA!”
Clara Mas Bassas
Rosa dels Vents · Penguin Llibres
Juny, 2022
Disponible en Català

Consells i eines per ajudar els nostres fills a tolerar la frustració

Com ajudar a gestionar la frustració dels nostres fills i filles és una de les grans preocupacions que tenen molts pares i mares, perquè aquest sentiment apareix la majoria de vegades acompanyat de la ràbia, i en alguns casos de la tristesa, emocions que ens són desagradables. I això ens remou, ens neguiteja. I per què ens incomoden tant, aquestes emocions? Perquè, com a pares i mares, no vam ser educats en la gestió emocional i ara ens falten eines per regular les nostres emocions i les dels nostres fills i filles.

Que un infant rebi un bon acompanyament emocional és clau per al seu creixement. Si durant els primers anys la criatura gaudeix de tot el nostre suport, presència, contacte, vincle i amor, se sentirà confiada i segura de si mateixa per desenvolupar-se en tots els àmbits de la vida.


“L’AVENTURA DE DORMIR SOLS”
Clara Mas Bassas
Duomo Ediciones
4 Edicions, més de 10.000 exemplars venuts
Disponible en 4 idiomes: Català, Español, Italià i Polonès

Un conte per ajuda a petits i grans en aquest moment tan important per a tota la família. Una història senzilla acompanyada dels consells d’una especialista en educació emocional per a treballar temes com les rutines, la relaxació, la por a la foscor o el temor als malsons.

«Un libro para perder el miedo a la hora de ir a la cama» Sapos y princesas

«El libro le da a los pequeños herramientas sencillas pero muy eficaces para relajarse y superar pequeños obstáculos, como por ejemplo las pesadillas o las dificultades para conciliar el sueño.» Club peques lectores

«Los peques se encontrarán con un simpático cuento que les ayudará ─y a los papás y mamás también─ en ese momento tan importante. Aprenderán a relajarse, a no tener miedo a la oscuridad.» Mammaproof


“LA AVENTURA DE COMER SOLOS”
Clara Mas Bassas
Duomo Ediciones
Disponible en 3 idiomes: Español, Italià i Polonès

La aventura de comer solos es un cuento para ayudar a los pequeños y mayores en esta rutina tan importante. Un momento especial de nuestro día a día que a veces se convierte en una pesadilla para toda la familia. Una historia sencilla acompañada de los consejos de una especialista en educación emocional para trabajar temas como los buenos hábitos o la autonomía en la mesa.

«Clara Mas, especialista en educación emocional, vuelve a ayudarnos en uno de los momentos más importantes del día.» Mammaproof

COL·LABORACIONS EDITORIALS

La Nau Espacial hem realitzat les fitxes pedagògiques que acompanyen cadascun dels contes d’aquests dos títols de María Menéndez-Ponte. En el segon llibre, “El gran libro de los hábitos” també vam realtitzar assessorament pedagògic de les històries.