XERRADES VIRTUALS

A La Nau Espacial tenim una llarga experiència en acompanyament emocional a famílies, ja sigui des de l’atenció personalitzada a pares i mares a través de consultories familiars com amb les xerrades sobre diversos temes relacionats amb la gestió i l’acompanyament emocional. Les nostres xerrades van enfocades principalment a mares i pares d’infants de 3 a 12 anys.

XERRADES PROPOSADES per La Nau Espacial
– “Gestió emocional per a la vida en família”
: xerrada amb la qual tractem la base de la gestió emocional, com acompanyar els infants en les diferents emocions, casos pràctics i com resoldre’ls. 
“Acompanyar i gestionar la ràbia i la frustració”: sens dubte un dels grans temes quan parlem d’educar, ens endinsarem profundament en aquesta emoció tan visible i, en ocasions, tan explosiva, tenint en compte les necessitats de l’infant i les de la persona adulta.
“Com crear un bon vincle afectiu posant límits”: és dels aspectes que, com a mares i pares ens genera més inseguretats, la xerrada vol fer-nos veure com podem posar límits i seguir generant vincle afectiu positiu, parlarem d’etiquetes, de comunicació assertiva i de com posar-la en pràctica.

XERRADES PERSONALITZADES
Si vols proposar-nos un tema concret a tractar per tal que en preparem una xerrada diferent de les proposades omple el formulari que trobaràs enllaçat al final d’aquesta pàgina, al botó verd “Sol·licita la teva xerrada“.

XERRADA FORMATIVA: “Gestió i acompanyament emocional infantil”
Per a tots aquelles persones professionals que voleu conèixer les bases de l’educació emocional i voleu tenir eines per acompanyar la gestió emocional dels infants amb els quals treballeu, aquesta xerrada us ofereix recursos pràctics i tècniques per ajudar-vos a créixer la vostra base de coneixement del món emocional. Què necessita emocionalment una criatura? Com puc respondre des de la meva postura de professional?

NOMÉS FEU XERRADES VIRTUALS?
Sí. Actualment la nostra logística només ens permet fer xerrades virtuals.

QUI FA LES XERRADES?
Les fa Clara Mas Bassas, directora de La Nau Espacial, psicòloga especialista en gestió i acompanyament emocional.

COM SOL·LICITO UNA XERRADA?
Al final de la pàgina trobaràs un enllaç i se’t redireccionarà a un formulari en el qual podreu emplenar la sol·licitud. Un cop emplenat, en un plaç de 48h, rebreu un correu de La Nau Espacial per tancar dates i formats.

QUAN ES REALITZA EL PAGAMENT?
Un cop realitzada la xerrada via Transferència bancària
. Tindreu tota la informació via email.

Durada: 90 minuts (xerrada + consultes i dubtes)

Tarifes:
· XERRADES PROPOSADES per La Nau Espacial: 320€ [iva no incl.]
· XERRADES PERSONALITZADES: 370€ [iva no incl.]
· XERRADA FORMATIVA: 410€ [iva no incl.]

Plataforma Virtual: gestionada per l’entitat que contracta la xerrada

SOL·LICITA LA TEVA XERRADA AQUÍ