XERRADES VIRTUALS per a pares i mares

A La Nau Espacial tenim una llarga experiència en acompanyament emocional a famílies i a educadores, ja sigui des de l’atenció personalitzada a pares i mares a través de consultories familiars com amb les xerrades sobre diversos temes relacionats amb la gestió i l’acompanyament emocional.

Les nostres xerrades van enfocades principalment a mares i pares d’infants de 3 a 12 anys, i per a educadors (docents o monitors/es) amb infants de les mateixes edats.

Aquí us presentem l’oferta actual:

XERRADES 2022-23

· “GESTIÓ EMOCIONAL per a la vida en família”
Tractem la base de la gestió emocional, com acompanyar els infants en les diferents emocions, casos pràctics i com resoldre’ls. Coneixerem com funciona el cervell i entendrem per què, a vegades, les reaccions emocionals son tant intenses i com acompanyar-les. Ens centrarem, sobretot, en les tres emocions desagradables principals: la RÀBIA, la POR i la TRISTESA. Parlem, també, de LÍMITS, de com posar-los des del respecte i la coherència fent èmfasi en la gestió de la ràbia i de la FRUSTRACIÓ, de les emocions dels infants però també de les de les persones adultes que els acompanyen.

· “Gestió i acompanyament de la RÀBIA i la FRUSTRACIÓ”
Amb aquesta xerrada abordarem un dels temes que més preocupen a pares i mares, com gestionar les enrabiades intenses dels nostres infants. Coneixerem la frustració, per a què serveix, com podem ajudar als nostres infants a canalitzar aquesta frustració perquè l’enfoquin cap a la RESILIÈNCIA. Parlarem de posar LÍMITS, de quan hem d’avisar i aplicar conseqüències de manera respectuosa i eficient. I també parlarem de la nostra frustració, la que sentim mares i pares quan acompanyem emocionalment els nostres infants.

· “Vincle afectiu i límits: la clau de l’AUTOESTIMA”
Abordem el vincle afectiu, què és, per què és important i com tenir-lo en compte per tal de contribuir a una bona AUTOESTIMA i CONFIANÇA en un/a mateix/a. Veurem quines característiques ha de tenir un bon VINCLE AFECTIU perquè sigui SALUDABLE, de manera que ens sigui més fàcil detectar què hem de modificar o què estem enfocant bé amb els nostres infants, ho farem amb casos pràctics que poguem traslladar cadascú al seu cas. També donarem eines per oferir una PRÈSÈNCIA saludable que atengui les seves necessitats emocionals, i ho enllaçarem amb un aspecte important del vincle afectiu: els LÍMITS saludables. Parlarem d’aquests límits, de com posar-los perquè siguin efectius i de quines qualitats han de tenir.

· “La importància del JOC en els infants i en el seu benestar emocional”
El joc és una peça clau en el desenvolupament de l’infant en tots els aspectes de la vida: social, emocional, familiar, maduratiu… Els infants no necessiten instruccions ni guies per començar a jugar, però tenir eines per reforçar el vincle afectiu i la gestió emocional permet que puguem acompanyar-los de la manera més saludable. Amb aquesta xerrada veurem com varia el joc segons l’etapa de desenvolupament, coneixerem els diferents tipus de joc i donarem eines per potenciar un vincle afectiu saludable i un bon acompanyament de les seves emocions perquè també, a través del joc, puguin assimilar i aprendre dels esdeveniments de la vida (canvis, gelosia, frustració, canalització de la ràbia, pèrdues, conflictes…).

INFORMACIÓ

Pots escollir qualsevol de les xerrades:
· “Gestió emocional per a la vida en família”
· Gestió i acompanyament emocional de la ràbia i la frustració”
· “Vincle afectiu i límits: la clau de l’autoestima”
· “La importància en el JOC en els infants i en el seu benestar emocional”

Què inclou una xerrada?
– Una base TEÒRICA imprescindible per comprendre quina és la millor manera de posar en PRÀCTICA un acompanyament emocional saludable que acompanyem de casos pràctics
– Espai final per RESOLDRE DUBTES i fer CONSULTES
– Recomanacions LITERÀRIES per a infants i per a persones adultes
– Document amb les recomanacions literàries

· Format VIRTUAL [Plataforma virtual gestionada per l’entitat que contracta la xerrada. Actualment, el format presencial no està disponible]
· Tarifa: 310€ (+iva)
· Durada: 90 minuts

QUI FA LES XERRADES?
Les fa Clara Mas Bassas, directora de La Nau Espacial, psicòloga especialista en gestió i acompanyament emocional infantil i familiar.

COM SOL·LICITEM UNA XERRADA O UN PRESSUPOST?
Al final de la pàgina o des d’aquí, en aquest enllaç i se’t redireccionarà a un formulari en el qual podreu emplenar la sol·licitud. Un cop emplenat, en un plaç de 48h, rebreu un correu de La Nau Espacial amb la informació.

QUAN ES REALITZA EL PAGAMENT?
Un cop realitzada la xerrada, a través de factura, via transferència bancària
. Rebreu tota la informació via email.